Home

Detartraj manual indicatii milgamma

La sfritul edinei de detartraj trebuie controlate toate suprafeele dentare pentru a ndeprta tartrul rezidual i pentru a finisa suprafeele detartrate cu instrumentar manual sau rotativ: perii. NASONEX, spray nazal Indicatii: Nasonex spray nazal suspensie apoasa este indicat in tratamentul simptomelor din rinita alergica sezoniera si perena, la adulti, adolescenti si copii cu varsta intre 3 si 11 ani. Detartrajul se face manual sau cu ultrasunete si este recomandat sa fie insotit de un periaj profesional.

Contrar asteptarilor, aceasta procedura nu afecteaza dintii si nu este dureroasa. Dupa detartraj EXPRESS STD PUTTY 2x550g (manual) Descriere: Material de amprenta polivinilsiloxan (silicon de aditie) pentru tehnica de amprentare intrun singur timp sau doi timpi Indicatii: Amprente pentru coroane si punti Amprente pentru inalyuri si onlayuri Amprente functionale Amprente de fixare Prezentare: 2 x 550g (baza activator) Indepartarea tartrului se realizeaza prin detartraj.

Tartrul subgingival este indepartat cu instrumentar special si chiurete de detartraj actionate tot manual. Indicatii si contraindicatii! Se indica inaintea oricarei manopere stomatologice; Desi detartrajul cu ultrasunete este mai eficient decat cel manual, de obicei este indicata o combinatie intre cele doua tipuri.

Indicatii pentru detartraj tratament profilactic; sangerari gingivale in timpul periajului; gingii dureroase sau inflamate; Indicatii terapeutice Afectiuni de diferite etiologii ale sistemului nervos periferic, de exemplu afectiuni inflamatorii si dureroase ale nervilor periferici, polineuropatie diabetica si alcoolica, paralizie de nerv facial, nevralgie de trigemen, sindroame radiculare, sindrom cervicobrahial, erizipel si altele.

A doua problema este aceea ca aparatele ultrasonice pentru detartraj ar putea fi prea dure pentr u dintii la varsta dumneavoastra, prin urmare va recomandam sa solicitati detartraj manual.

Vot 0 0 Vot Rspunde DETARTRAJUL sanatate Reprezinta procedura prin care se elimina tartrum sub si supragingival Indicatii: tratamentul profilactic si curative al Detrartrajul manual se realizeaza cu instrumentar special, necesita o pozitie se administreaza antibiotice pt a preveni insamantarea microbiana care apare in urma manoperei de detartraj Cumpara acum Detartraj piezoelectric B5 stand alone, disponibil pe dentex.

ro! Dentex este unul dintre primii 5 furnizori de produse stomatologice din Romnia. Detrartrajul manual se realizeaza cu instrumentar special, necesita o pozitie corespunzatoare a pacientului si a medicului, in functie de zona in care se actioneaza.

Indifferent de pozitia medicului si a pacientului, este importanta priza instrumentului. Detartraj ultrasonic si detartraj manual Indepartarea tartrului nu se poate face prin clasicul periaj pe care fiecare pacient il face acasa ci este necesara prezentarea la stomatolog.

Detartrajul se poate face prin 2 metode Indepartarea tartrului se realizeaza prin detartraj. Tartrul subgingival este indepartat cu instrumentar special si chiurete de detartraj actionate tot manual.

Indicatii si contraindicatii! Se indica inaintea oricarei manopere stomatologice; Am facut ieri, un detartraj, deoarece mi sa spus ca am gingivita. Mi sa spus ca dupa detartraj gingiile mele vor reveni la forma initiala, si am si un dinte la care gingie este umflata si ma doare cand il ating cu limba.