Home

Modele de dantela crosetata manual woodworkers

Cateva modele de borduri din dantela manuala. Se pot folosi ca decor pentru: perdele, cuverturi, fete de masa, cearsafuri, naperoane, imbracaminte sau alte proiecte. Pretul afisat include manopera si materialul pentru un metru liniar de dantela din modelul respectiv. Esantioanele sunt lucrate din bumbac mercerizat romanesc de cea mai buna calitate" Macrame" de Modele de crosetat manual gratis cu poze si explicatii pas cu pas. Aici gasesti cele mai frumoase modele de crosetat bluze, rochii, saluri, bolerouri si multe alte articole crosetate manual.

Articole din dantela crosetata manual scrise de mayaburzo Download 303 modele pentru crosetat si tricotat Doina Silvia Marian 143 modele de tricotat manual cu scheme 160 modele de crosetat cu scheme Gsete acest Pin i nc altele n Crosetate, impletite de la Ioana Virgolici Bosna. Dantela, bordur croetat cu inimioare 50. Fa de mas sau mileu triunghiular croetat Ornamente pentru brad executate manual, macrame cu noduri, conuri de brad, carton.

Astfel, am nlocuit o parte din fin de gru cu fin de secar i ovz i am adugat cteva banda lata din dantela de bumbac alba crosetata manual, dimensiuni 210 x 9 cm Pentru lenjerie de pat sau vestimentatie (M3) 90, 00 Lei 80, 00 Lei Lucru manual, tricotat, crosetat. Se apropie iarna cu pasi repezi. Si pentru ca gerul pisca foarte tare de urechi eu zic ca sa le ascundem sub caciula.

Deci, am inceput Caciula crosetataschema. Articole din bordura crosetata scrise de mayaburzo. Perdea din dantela lucrata manual, model nou. Dimensiuni: 155 cm inaltime4 m latime. Cateva modele de borduri din dantela manuala. Se pot folosi ca decor pentru: perdele, cuverturi, fete de masa, Se va croseta manual la comanda clientului. Pret Bluza 450 Ron Marime XS Timp de executie 15 zile lucroatoare Pret Fusta 650 Ron Marime XS Timp de executie 15 zile lucratoare, Fir de lucru Bumbac 100.

Advertisements. Posted February 21, 2014 by macramemanual in Bluza Crosetata, Fusta Bluza Crosetata Model Dantela Irlandeza Leave a comment. Articole din modele crosetate scrise de mayaburzo.

Rochie crosetata manual, model 2014, unicat. Perdea combinatie panza de in topit si bordura din dantela crosetata. perdea indantela. Pentru comenzi personalizate, contact: [email protected] com sau telefon: Articole din modele crosetate scrise de mayaburzo. comanda rochie mireasa, dantela crosetata manual, dantela manuala, handmade lace, lucru de mana, modele crosetate, rochie handmade unicat, rochie lucrata manual, unicat.

Rochie crosetata manual, model 2014, unicat DANTELE CROSETATE ROMANIA: Dantela Crosetata Manual cu Floare si Colt Model 5